Vill du som innehavare av ett löpande abonnemang avsluta går du in i inställningar på din profil och klickar på X:et till höger i tabellen "Abonnemang".

Analysabonnemanget har varken någon bindnings- eller uppsägningstid. När du sagt upp abonnemanget kan du hämta analyser till och med påbörjad periods slut.

Abonnemanget måste sägas upp 3 dagar innan ny period startas för att du inte ska bli debiterad för de nästkommande 30 dagar.

Har du några frågor är du varmt välkommen att vända dig till sales@allabrf.se.