Du kan logga in på allabrf.se med två olika alternativ:

Alternativ 1 - Mobilt BankID

När du klickar på knappen "Logga in" i övre högra hörnet kommer det fram en inloggningsruta. I rutan anger du i ditt personnummer och klickar på "LOGGA IN".  Efter det använder du ditt mobila bankid för att legitimera dig.

Om det är första gången du legitimerar dig med bankid kommer du behöva verifiera din e-postadress. Då får du ett e-postmeddelande med instruktioner för verifiering. Detta behöver du endast göra första gången du loggar in med bankid.
Därefter loggar du enkelt in med endast BankID.

Alternativ 2 - E-post

När du klickar på knappen "Logga in" i övre högra hörnet kommer det fram en inloggningsruta. Den är förinställd för att logga in med mobilt bankid, men under knappen "logga in" finns texten "Har du inte mobilt BankID? Tryck här för att logga in med e-post". Klicka på den texten och inloggningsalternativ två presenteras. Ange din e-postadress och klicka på logga in. Du kommer nu få ett e-postmeddelande till den angivna e-postadressen med instruktioner om hur du veriferirar din e-postadress.(Denna verifiering av e-postadress behöver du göra varje gång du loggar in.)

Du är nu inloggad.