Har du loggat in med E-post eller BankID och får detta meddelande:

Vi gör denna automatiska koppling via folkbokföringsregistret och detta meddelande betyder att vi inte lyckats koppla dig till någon bostadsrättsförening. Ofta beror det på att du bor i villa, hyresrätt eller annan boendeform än bostadsrätt.

Du är fortfarande inloggad och kan exempelvis använda ditt analysabonnemang som vanligt.

Bor du i bostadsrätt och fortfarande inte blivit kopplad kan du skicka ett e-postmeddelande med bevis om att du bor på adressen som tillhör bostadsrättsföreningen. Lättast är att ta en bild på ett nyligen adresserat brev och e-postar det till update@allabrf.se.

Vanligtvis kan vi göra denna koppling inom 72h, men kan i vissa fall ta lite längre tid.

Sitter du i styrelsen för föreningen? Vänligen nämn det i e-postmeddelandet så får du även tillgång till de styrelsefunktioner som finns.