Det finns tre olika sätt att aktivera autogiro eller e-faktura på:

Alternativ 1) Logga in via portalen på allabrf.se

Besök allabrf.se/login och logga sedan in med Mobilt BankID. När du är inloggade klickar du på ”Profil” längst upp i högra hörnet. Klicka sedan på ”Mitt boende” och därefter ”Avier”. Klicka på "Inställningar" uppe i högra hörnet. Välj "Aviserings- & betalmetod" och bocka därefter i alternativet "Jag är betalningsansvarig för framtida avier". Nu kan du välja den betalningsmetod som du vill ändra till. Följ sen instruktionerna för den specifika betalningsmetoden.

(Se hur du aktiverar autogiro/e-faktura via portalen i videoklippet nedan)

Alternativ 2) Logga in på din bank

Logga in på din egna banks hemsida. Därigenom kan du aktivera e-faktura eller autogiro genom att söka på mottagarnamn: ABRF Group AB, eller bankgironummer: 5547-3821. Vid frågor om detta alternativ, vänligen kontakta din bank.

Alternativ 3) Maila/posta ifylld blankett

Autogiroblanketten hittar ni på bankgirocentralens hemsida eller om ni klickar här.

För betalningsmottagare skriver ni i:

Namn: ABRF Group AB

Fullständig adress: Grev Turegatan 11B, 114 46 Stockholm
Organisationsnummer: 559002-8832
Bankgironummer: Behövs ej

Fyll i autogiroblanketten och maila den till oss på forvaltare@allabrf.se eller frankera och posta den till:

Allabrf

Grev Turegatan 11b

114 46 Stockholm